Gettyimages 1327800443 2048x2048
Bruiloft

een unieke dag

Mono Grande 24 02 19 1037 300kb

Sfeer en Stijl

De muzikanten van Mono Grande kennen de ins en outs van een trouwdag.  Jaren ervaring hebben ons geleerd: het is nooit hetzelfde. Jouw Grote Dag verdient iets unieks. We bespreken graag wat wij kunnen toevoegen aan jullie ceremonie, receptie of feest. Je kiest zelf waar je ons voor inzet.

We passen op iedere plek, en ook erg goed in een festivalsetting buiten. En voor chique gelegenheden poetsen we graag onze schoenen.

Naamloos 2

Ceremonie

bij de ceremonie houden we het klein; een paar liedjes bij binnenkomst van bruid of bruidspaar, tijdens het tekenen en natuurlijk bij de feestelijke exit van het pasgehuwde paar.

Je kunt vooraf kiezen welke liedjes we bij het altaar spelen, deels uit ons uitgebreide repertoire en we studeren er ook een voor je in. 

Naamloos 3

Receptie

Terwijl jullie worden gefeliciteerd en de champagne knalt, scharrelen wij gezellig tussen de gasten en spelen overal sfeervolle muziek. Bij de receptie is iedereen volop met elkaar in gesprek, dus wij houden het relaxt.
Gaandeweg zien we wel wanneer  de gasten toe zijn aan een dansje of een verzoekje.

Voor taart, toost of speeches kunnen we gewoon even stoppen met spelen.

Naamloos 4

Feest !

Vier je het in een zaal of buiten? Alles kan, het liefst spelen we lekker tussen de mensen. Vaak wordt er al gedanst tussen de statafels of bij een kampvuur buiten. Het leukste feest ontstaat door de verbindingen met iedereen. Daarvoor hebben we geen Decibels nodig., maar als jullie willen kunnen we ook uitpakken met meer volume op een podium. 

Logo MG met randen

op socials:

Contact

vrijblijvende aanvraag 

Postadres:
Barlheze 22  7201 JW  Zutphen
06-23656178 (Martin)
mail@moonabout.nl
KvK 59534419

Mono Grande is onderdeel van Het Kollektief, een groep muzikanten met andere trio's als Moon About, Vuur & Vlam en De Pop-Ups

foto's: Sjoerd van der Hucht

lees hier onze Algemene Voorwaarden